Italia slo England 2-1 i sin debutkamp ved VM

Det ble av alle dømt til å være en "utmerket kamp, ​​spilt med klasse og raushet: i går kveld slo Italia England 2-1 i verdensmesterskapets debutkamp." Til tross for høy luftfuktighet på Manaus stadion, fryktet mye, og til tross for fraværet av Buffon, skadet, tok Italia hjem det første, utmerkede resultatet, med et mål av Marchisio i 35 "minutt på en utmerket pasning. Pirlo, flott direktør for hele spillet.

© web

Etter bare to minutter, på 37 ", kom kalddusjen: Italia ble distrahert et øyeblikk og engelske Sturridge scoret på en pasning fra Rooney og slo vår keeper Sirigu. Spillet fortsatte mot slutten av første omgang, med bare noen få blink og et forsøk fra Balotelli, peker han fra tid til annen forlatt i motstanderhalvdelen.

Se også

Piercingnavn: alfabetet til kroppsdekorasjon

Tatovering bak øret: et nytt forføringsvåpen?

Ved gjenopptakelsen endres ikke formasjonen. Og det fungerer, for allerede på 50 "trenger Candreva et innlegg under målet til Balotelli, som enkelt scorer Italias andre mål. Så starter selvfølgelig Italia en avslappet og lite aggressiv kamp for å beholde resultatet.Og alt ville gå stille hvis det ikke var et frispark som ble betrodd Pirlo, som traff tverrliggeren og nærmet seg det tredje målet, som aldri kommer. ypperlig 2-1, det er på tide å møte Costa Rica, fredag ​​20. juni, frisk fra en utrolig seier mot en Uruguay-favoritt, slått 3-1.